vineri, 31 mai 2013

Manichiura de vineri

Buna!
Astazi am sa va arat o mani pe care am facut-o aseara folosind tehnica buretelui! Am sa va las sa vedeti poze:
Asta e manichiura pe care am vrut sa v-o arat in aceasta postare!
Siiii un alt lucru drag mie trebuie sa va arat!!! Este vorba despre un tricou...tricoul ca tricoul, dar mesajul de pe el imi place! Sunt curioasa daca voua va place:D!
Va pup si va urez week-end placut!

joi, 30 mai 2013

New Magic Purple/Sky Blue Color Changing Mood Nail Polish Nail

Buna!
Astazi am pentru voi un alt review, de aceasta data este vorba despre o oja care-si schimba culoarea, oja pe care am primit-o pentru testare de la Born Pretty Store.
Cand am ajuns casa din concediu, am gasit in posta avizul ca trebuie sa merg la posta sa ridic coletul. Cum nu stiam unde este oficiul postal nr. 1 :)), l-am luat pe prietenul meu pe manutza ( adica in dreapta in masina, langa mine) si am mers impreuna. Buuun! Am ajuns, toate bune si frumoase. Doamna de acolo mi-a luat buletinul, m-a pus sa semnez si apoi vad cum desface coletul.... Si dispare din fata mea.... Ma cheama la alt ghiseu, unde de data asta m-a intampinat un domn de la politia...vamala... Mdea! Se uita al meu de parca cine stie infractiune am savarsit:))!
M-a luat domnul respectiv la rost..."ce valoare are acest produs?" I-am spus ca nu trebuie sa platesc pentru ca l-am primit cadou.... Mi-a spus ca e imposibil asa ceva.... Aoleu, ce m-a enervat... el - "Scrie electronic pe acest plic, deci este electronic, eu ce suma trec aici?" Ei, nu ca asta e belea!!! Bun, pana la urma s-a indurat de mine si mi-a dat cutiuta cu oja mea... spunandu-mi: "Data viitoare sa veniti cu o dovada de plata pentru ca nu va mai accept asa, va pot tine produsul timp de 120 de zile!"
Acum sa revenim la oja noastra, nu?
Mi-am ales o oja care bate in albatru si in mov. Oja se transforma in mov cand este rece si in albatru cand este cald!
De la aplicare au aparut cele doua culori pe unghii, mai jos aveti doua poze cu oja intr-un strat:
Si in doua straturi, imediat dupa ce am aplicat oja:
Am pus mana pe niste legume congelate si rezultatul:
In prima poza din aceasta postare se vede clar diferenta de la rece la cald. Va mai las una cu unghiutele care au fost tinute putin la caldura:
Trebuie sa sa spun ca eram curioasa, imi doream o astfel de oja si in sfarsit am pus mana pe ea. Merita banii sau nu? Pai, eu cred ca da, e altceva! E....2 in 1!
Voua va plac astfel de oje?
Daca doriti sa comandati de pe Born Pretty Store, puteti folosi codul meu pentru comanda si veti primi o reducere de 10%!! Codul este VJL91!
Va pup!!!

miercuri, 29 mai 2013

Gama Aqua Treatment

Buna!
A venit si randul meu sa va vorbesc despre gama Aqua Treatment, gama lansata in aprilie de cei de la Capra Nera. Lansarea s-a facut in mai multe orase, dar din pacate in orasul meu nu au ajuns, cine stie, poate pe viitor vom avea parte de o astfel de lansare si in Galati.
Gama Aqua Treatment apartine gamei DÉESSE si cuprinde 4 produse destinate ingrijirii tenului:
- crema de zi;
- gel de curatare;
- tonic facial;
- masca-gel.


Cand am primit coletul celor de la Capra Nera a fost un fel de surpriza! Da, stiam ca urma sa primesc ceva, dar nu stiam cand si ce anume. Stiam ca e vorba despre noua gama al carei slogan m-a incantat "...pentru ca apa inseamna viata!"
Am descoperit cu incantare continutul coletului si eram nerabdatoare sa le incerc, sa le folosesc! Mi-a placut ambalajul, cat si mirosul produselor! Nu stiu de ce, dar de la inceput mi-au inspirat incredere aceste produse!
Bun! Prima parere conteaza, asa e,nu? Le-am folosit aproape o luna de zile, zic aproape pentru ca eu am fost plecata doua saptamani din tara si nu le-am luat cu mine. Sincer? Mi-a parut rau ca nu le-am luat cu mine!
Am sa le iau pe rand si va voi spune cateva cuvinte despre fiecare in parte:

Pe ambalaj sunt urmatoarele informatii:
Eu nu am avut un astfel de burete si nici nu mi-am cumparat, ci am folosit vata, pe care am umezit-o, am pus cateva picaturi de gel si am aplicat pe piele. 
Inainte de a folosi acest produs eu m-am demachiat cu demachiantul meu obisnuit. Dupa ce m-am sters cu acest produs, bineinteles, ca pe vata s-au luat impuritatile de pe fata: 
Textura acestui produs este una consistenta, cu toate ca l-am folosit nu s-a consumat chiar atat de mult din el. Imi place pentru ca nu ma ustura tenul dupa ce ma dau cu el, nu-mi usuca pielea si mi-o curata foarte bine.
Pe site gasiti urmatoarele informatii:
Gelul de curatare din noua gama Aqua Treatment pentru ingrijirea pielii ofera o baza excelenta pentru curatarea faciala. Este un agent bland pentru curatare intensiva, care lasa pielii o incredibila senzatie de prospetime.
Cu o textura fina, Gelul de curatare Aqua Treatment, de o calitate exceptionala, rasfata si curata pielea in timp ce ii furnizeaza si agentii activi de hranire necesari. Are o textura usoara si reconfortanta, care transforma curatarea faciala uzuala intr-o experienta placuta.
Dupa folosirea Gelului de curatare Aqua Treatment, pielea este pregatita pentru aplicarea celorlalte produse de ingrijire faciala.
Principalele ingrediente:
Complex activ de hidratare
Acest complex de agenti activi contine mono/dizaharide, amino-acizi si uree, pentru a amplifica si regla nivelul de hidratare a pielii.
Cell Active Hydro
Un izvor de prospetime si hidratare persistenta, multumita serului concentrat de mar. Creeaza o rezerva de hidratare care hraneste pielea si previne pierderea umiditatii.
Alantoina
Pretuita pentru efectul sau calmant. Imbunatateste structura pielii si ajuta la regenerarea acesteia. In combinatie cu Aloe Vera amplifica efectul de netezire si regenerare.
Panthenol (Provitamina B5)
Mareste capacitatea pielii de a retine umiditatea; calmeaza pielea si combate iritatiile.
Mod de utilizare:
Puneti 2-3 picaturi de Gel de curatare Aqua Treatment pe un burete Matase de mare 7 cm umed si masati pe piele cu blindete. Indepartati surplusul, iar apoi limpeziti si reimprospatati pielea cu Tonicul facial Aqua Treatment. Potrivit pentru toate tipurile de piele, pentru barbati si femei.
Da, chiar pot spune cu mana pe inima ca senzatia de prospetime am simt si eu dupa ce folosesc aceste produse!

Dupa ce mi-am sters fata cu gelul, m-am sters cu tonicul. Produs care-mi este foarte drag, l-am folosit mai des decat gelul de curatare.
Pe ambalaj sunt urmatoarele informatii:
Textura acestui produs este una lejera, lichida... Folosindu-l cel mai des...normal ca am ajuns la jumatatea lui. V-am spus ca imi place mirosul acestor produse? Cred ca da, dar o mai spun pentru ca parfumul lor e unul curat, e unul care -mi da o stare de bine!
De asemenea, nici acest produs nu imi usuca tenul si nici nu mi-au aparut cine stie ce bubite dupa folosire!!!
Pe site gasiti urmatoarele informatii:
Noul nostru Tonic facial Aqua Treatment inlatura delicat surplusul de Gel de curatare si reimprospateaza pielea fetei. Ingredientele sale calmante combat iritatia pielii, care devine catifelata si neteda.
Tonicul facial Aqua Treatment, fara alcool, reface umiditatea pierduta a pielii, rafineaza structura acesteia si ajuta la mentinerea stratului sau acid protector natural.
Un complex special de ingrediente active hidrateaza si revitalizeaza pielea, oferindu-i o senzatie minunata de prospetime. Pielea fetei este luminoasa si curata si este pregatita perfect pentru celelalte produse de ingrijire a fetei din gama Aqua Treatment.
Principalele ingrediente:
Complex activ de hidratare
Acest complex de agenti activi contine mono/dizaharide, amino-acizi si uree, pentru a amplifica si regla nivelul de hidratare al pielii.
Panthenol (Provitamina B5)
Mareste capacitatea pielii de a retine umiditatea; calmeaza pielea si combate iritatiile.
Floare de lotus
Calmeaza pielea, lasand-o neteda ca matasea.
Cell Active Hydro
Un izvor de prospetime si hidratare persistenta, multumita serului concentrat de mar. Creeaza o rezerva de hidratare care hraneste pielea si previne pierderea umiditatii naturale.
Alantoina
Calmeaza si netezeste pielea, previne deshidratarea si protejeaza pielea.
Acid hialuronic
Reconditioneaza umiditatea pierduta a pielii, care devine catifelata, neteda si elastica; restabileste luminozitatea pielii.
Mod de utilizare:
Puneti 2-3 picaturi pe un Burete Matase de Mare 7 cm umed si indepartati cu delicatete surplusul. Pentru toate tipurile de piele, atat pentru femei, cat si pentru barbati.

Un alt produs din aceasta gama este masca-gel pentru ten. Este o masca lejer de folosit, o masca placuta la miros, care nu necesita decat 10 minute pentru a-si face treaba!
Informatiile de pe ambalaj:
Masca are textura unui gel, se aplica usor pe fata.
Eu am tinut-o pe fata timp de 10 minute, asa cum este si indicat, nu am simtit a ma usture tenul, sau sa simt ca ma mananca sau ceva...iritant. Dupa ce au trecut cele 10 minute, m-am spalat cu apa calduta. Tenul meu capata o stralucire, pare a fi relaxat. 
Pe site gasiti urmatoarele informatii:

Aceasta uimitoare Masca-gel Aqua Treatment ofera pielii tale un impuls imediat de prospetime. Racoreste si relaxeaza pielea tensionata, conferindu-i un aspect mai ferm si mai neted.
Un complex special de ingrediente active care amplifica actiunea balantei pielii, ajutand la reechilibrarea stratului natural lipidic al acesteia si prevenind formarea radicalilor liberi.
Masca-gel Aqua Treatment ofera tenului obosit prospetimea de care are nevoie pentru a restabili in pielea fetei umiditatea pierduta si imbunatateste capacitatea acesteia de a retine umiditatea, facand-o sa se simta mai catifelata si mai neteda. Rasfata-te in mod curent cu acest tratament special de ingrijire pentru o piele stralucitoare, radianta.
Ingrediente principale:
Actisea
Un complex hidratant activ care contine extract de alge brune si Aloe Vera, ce previn formarea radicalilor liberi.
Iarba Japoneza
Alimenteaza pielea cu o rezerva durabila de hidratare cu actiune rapida.
Vitamina E (Tocopherol)
Un antioxidant activ pentru piele, care optimizeaza continutul hidric al acesteia si previne formarea radicalilor liberi.
Castraveti Luffa Cylindrica
Obtinuta din Asian Sponge Gourd – bureti vegetali asiatici. Fortifica actiunea balantei pielii. Bogata in acid linoleic, ajuta la echilibrarea stratului lipidic natural al pielii.
Ceramide
Imbunatatesc elasticitatea pielii si capacitatea acesteia de a retine umiditatea.
Acid hialuronic
Reconditioneaza umiditatea pierduta a pielii, facand-o catifelata, neteda si elastica si restabilindu-i luminozitatea.
Mod de utilizare:
Aplica un strat generos de Masca-gel Aqua Treatment pe pielea fetei, gatului si decolteului, curatata in prealabil si lasa sa actioneze pentru 10 minute. Inlatura surplusul cu apa calduta si limpezeste pielea cu Tonicul facial. A se evita zona ochilor.

Despre crema de zi va pot pune numai cuvinte de lauda! Tenul meu nu tolereaza orice crema de fata, orice fond de ten, asa ca va spun sincer! Tenul adora aceasta crema!
Pe ambalaj sunt urmatoarele informatii:
Regret ca, fiind crema de zi, nu are factor de protectie, acesta e singurul ei minus. Dar eu...eu am inceput sa o folosesc ca o crema de noapte si e mult mai bine asa:)! Totusi, am folosit-o si ca baza de machiaj si s-a comportat bine!
Pe site gasiti urmatoarele informatii:
Ingrijirea ideala pentru pielea ta pe timp de zi. Noua noastra Crema de zi Aqua Treatment vine in intampinarea nevoilor individuale ale pielii tale pe parcursul intregii zile.
Crema de zi Aqua Treatment are un efect calmant si combate iritarea pielii. Restabileste nivelul natural de hidratare al acesteia, mareste capacitatea epidermei de a retine umiditatea si previne formarea radicalilor liberi.
Crema de zi Aqua Treatment iti ofera zilnic o doza de prospetime si deschide pigmentul pielii tale pentru a-i mentine frumusetea tinereasca, cu un efect de durata.
Principalele ingrediente:
Unt de Shea
Contine o cantitate mare de vitamina A, care hraneste pielea si ii mentine elasticitatea.
Vitamina E (Tocopherol)
Un antioxidant activ pentru piele, care optimizeaza umiditatea acesteia si previne formarea radicalilor liberi.
Cell Active Hydro
Un izvor de prospetime si hidratare de durata, multumita serului concentrat de mar. Creeaza o rezerva de hidratare care hraneste pielea si previne pierderea umiditatii.
Revidrat
Restabileste nivelul natural de hidratare al pielii si amplifica capacitatea epidermei de a retine umiditatea.
Panthenol (Provitamina B5)
Mareste capacitatea pielii de a retine umiditatea; calmeaza pielea si combate iritatiile.
Mod de utilizare:
Crema de zi Aqua Treatment se aplica pe fata bine curatata prin masaj delicat. Poate fi folosita si pe pielea tanara ca o crema de noapte. Crema de zi Aqua Treatment este ideala pentru aplicare pe tot timpul anului si este potrivita pentru toate tipurile de piele.

Eu consider ca aceasta gama isi merita banutii, chiar sunt foarte bune produsele, pielea le tolereaza fara probleme.
Multumesc celor de la Capra Nera pentru ca mi-au dat aceasta ocazie de a testa produsele din gama Aqua Treatment!

marți, 28 mai 2013

Flormar U30, U 32 si 433

Buna!
Si astazi va arat niste oje dintre cele cumparate din concediu! De aceasta data am decis sa va arat 3 dintre ele! Am realizat o manichiura cu doua dintre ele (Flormar U30 si Flormar U32), si inca una simpla cu Flormar nr. 433.
Si astazi am sa va arat un lucru care mi place mie mult... Ieri v-am aratat niste bratari, de aceasta data va voi arata un creion pentru contur ochi, dar mai multe la sfarsitul postarii.
Voi incepe prin a va arata manichiura pe care o port astazi, e cu puncte!
Pe inelar si degetul mare am folosit Flormar U30, iar celelalte unghiute sunt date cu U32.
Mai jos am sa va arat o alta oja Flormar - 433:
Si acum sticlutele:
Buuun! Atat am avut sa va arat in materie de oje, unghiute... 
Sper sa va placa ojele! Eu sunt indragostita de acest albastru, dar, de asemenea, ma incanta teribil aceste oje Flormar! Cu toate ca nu pot sa spun ca cele doua culori sunt wow, dar textura lor, sclipicelul lor e super!

Si acum sa va arat un alt lucru care-mi place mie, da? Si am un creion contur ochi de la Avon! L-am cumparat cu ceva timp in urma, l-am terminat si tot am asteptat sa apara iar in brosura si...nimic:((, pana cand duminica Iulia, colega mea, mi-a facut comanda dintr-o brosurica speciala...si azi mi l-a adus... Nici nu stiti cat de fericita sunt pentru ca, in sfarsit, il am iar! Si acum imi pare rau ca nu mi-a comandat doua:((!
Va pup!
O zi superba!

luni, 27 mai 2013

Alix Avien nr. 322

Buna!
        Nu stiu de ce, dar in ultima vreme, parca timpul asta nu ma mai ajuta deloc, parca trece mult prea repede... Apar probleme, lucruri de rezolvat si timpul liber devine, pe masura ce trece, tot mai limitat. Cu toate acestea, eu am sa incerc sa ma tin in continuare de acest blog pentru ca voi, cele care intrati aici, imi sunteti dragi!
        In aceasta postare m-am gandit sa va arat ce unghiute am purtat in week-end. La realizarea ei am folosit oja Alix Avien nr. 332, o oja care la soare arata atat de frumos! Sper sa va placa si voua:
Acestea sunt unghiutele mele!!

Siiiii vreau sa va arat 3 dintre bratarile mele care-mi sunt dragi tare:
Pe acestea le am de la Takko si a fost dragoste la prima vedere!

Pe acestea le consider a fi mai elegante.

Aceasta zdranganeste intr-o veselie, exact ce imi place mie la bratara:D!

Si mai am unele micute tare (o sa le fac si lor poza), pe acelea le adora iubitul meu :)!

Va pup

sâmbătă, 25 mai 2013

Black & white nails

Buna!
M-am gandit sa participit si eu la una dintre provocarile colaborarilor dintre blogarite si am sa va arat ce model de unghii am facut eu folosind alb si negru. Sper sa va placa!

 Produse folosite:
De asemenea, va invit sa admirati ceea ce au realizat si celelalte blogarite:
1. Georgia - http://giamakeup.blogspot.ro
2. Dee - http://bydee-make-up.blogspot.ro/
3. Andreea M. - http://www.summer-gold.com
4. Carla - http://sunafterstormblog.blogspot.ro/
5. Mihaela - http://elasdreams.blogspot.ro/
5. Anca - http://o-fata-simpla.blogspot.ro/
6. Ana-Maria - http://ana-s-beautyblog.blogspot.de/
7. Andra- http://andrakat.wordpress.com
8. Alyce - http://www.tara-minunilor.ro
9. Diana - http://cherryqueendee.blogspot.ro/
10. Alina - http://alinaluibrumarel.blogspot.ro/
11. Agota - http://www.nailglaze.com
12. Madalina - http://misshappyandhernails.blogspot.ro/
13. Flori - http://blogbyflora.blogspot.ro/
14. Sascha - http://mypsychonails.blogspot.com
15. Kleo - http://www.justkleo.com/
16. Laura - http://www.laurabalaban.blogspot.nl/
17. Cristina  - http://crissiesmind.blogspot.ro
18. Maya MakeUp - http://mayadumitrescu.blogspot.ro/
19.Anne Marye - http://all-in-one-blog-by-annemarye.blogspot.ro/
20.Deyutza - http://deyutza87.blogspot.ro
21. Aby - http://abycandy.blogspot.ro
22. Josephine - http://rainbowsinajar.blogspot.ro
23. Randeea - http://blograndeea.blogspot.ro/

Va pup!