joi, 31 ianuarie 2013

Din nou pietricele

Buna!
Astazi vreau sa va arat un alt model usor de realizat... Sau cel putin asa am crezut eu, pana cand m-am apucat de el:)). Nu stiu, dar aseara mi-a luat asa mult ca sa pun cateva pietricele pe unghiute! M-am tot gandit cu ce culoare sa ma dau si am ales mov.
Va place aceasta culoare? Mie daaa!
Va pup

miercuri, 30 ianuarie 2013

Model manichiura simplu de realizat

Buna!
Va grabiti? Aveti o intalnire si nu stiti cum sa va faceti unghiile? Si parca nu le-ati lasa simple, nuu?! Ei, nu-i nimic se gasesc rapid solutii in astfel de situatii! Astazi am sa va arat un model salvator! Cel putin, pe mine m-a salvat de multe ori! Va las pozele:
 Sunt suparata, nu reusesc sa incarc mai multe poze. Bun macar ca le-am putut pune si pe acestea doua, nu stiu de ce nu vrea.
Va pup

luni, 28 ianuarie 2013

This Girl is on Fire: My Nails

Bunaa!
In aceasta seara am avut inspiratie, ca sa spun asa, si v-am pregatit un model foarte frumos. Mie-mi place mult cum se vad unghiutele mele. Tot efectul este dat de model impreuna cu Top Coat-ul care-si face treaba excelent. Nu are rost sa o lungim! Am folosit oja rosie de la Alix Avien nr. 121, o oja tip Nail Art neagra si, bineinteles, lacul Seche Vite. Pozele:
Va place?
Va pup

Nails of the day - Comet's tail

Buna!
Ce mai faceti? 
Rapid vreau sa va arat modelul de astazi, pe care mi l-am facut aseara. Am folosit doua oje. Ma gandeam de ceva timp sa folosesc  oja de la Essence - 126 Date in the Moonlight, pe care am scos-o din cosulet si o tot dadeam de colo colo pana aseara, cand m-am dat cu ea. Si cum vroiam sa fie mai sclipitoare, am aplicat un lac cu sclipici albastru de la Lady Venezia. Rezultatul?
Mai jos puteti vedea unghiutele date doar cu oja Essence:
Ce spuneti, voi ati mai fi aplicat lacul cu sclipici deasupra?
Va pup si va doresc o saptamana usoara!

sâmbătă, 26 ianuarie 2013

French imbulinat

Buna!
Nu las mult timp sa treaca si vin acum cu o alta postare, asta ca sa ma iertati pentru ca am cam neglijat blogul zilele acestea! Si, de data aceasta, am sa va arat un alt french pe care mi l-am facut:
Va pup!
Week-end superb!

vineri, 25 ianuarie 2013

Manichiura de vineri

Buna!
Am revenit si eu astazi cu un model simplu pe care mi l-am facut rapid. Zilele acestea am purtat aceeasi manichiura. Colegele mele de la serviciu m-au tot intrebat ce se intampla de nu am altceva pe unghiute. Pfuu...nici eu nu stiu sa raspund la intrebare. Dar sa va arat unghiutele mele:
Produse folosite:
Sper sa va placa!
Imi cer scuze penru lipsa mea de pe blog, dar nu am mai facut niciun model si de aceea am stat "retrasa". Voi face in curand tutorial la modelul cu pisicute.
Va pup si va multumesc pentru ca reveniti pe blogul meu.

marți, 22 ianuarie 2013

Give a Little More

Buna!!
Incep prin a-mi cere scuze, dar sunt in pana de idei, de chef de manichiurit...Am purtat zilele acestea modele simple, cate o linie sau doua. O sa vi-l arat pe cel pe care-l port astazi.  Am pus acest titlu pentru ca in dimineata asta am tot ascultat Maroon 5 - Give a Little More si numai asta am in cap:)). Si acum unghiutele! Am folosit o oja maro de la Gabrini
Si acestea sunt unghiutele pe care le-am purtat astazi. Am vrut sa fac aceasta postare dimineata, dar nu am reusit prin nicio metoda sa incarc pozele.
Va pup

sâmbătă, 19 ianuarie 2013

Frech rosu

Buna!!
In sfarsit si postarea de astazi!! Imi cer scuze pentru ca abia la ora aceasta fac postarea, dar acum mi-am facut unghiutele pentru maine. Am facut un french rosu, care sper sa va placa.
Sper sa va placa french-ul meu.
Va pup.

vineri, 18 ianuarie 2013

Manichiura de vineri

Buna!!!
Astazi vreau sa va arat ce unghii mi-am facut aseara rapid. Ma simteam foarte obosita si nu aveam niciun chef de facut unghii. La inceput am vrut sa le las simple fara model, dar mi-am dat seama ca...ce va voi mai arata voua?!
Am folosit o oja de la Trendy (nu se mai vede numarul pe eticheta) si pentru dungile aurii am folosit oja cu pensula subtire Nail Art.
Si unghiutele mele de astazi arata asa?
 Va pup

joi, 17 ianuarie 2013

My nails for today

Buna!
Vreau repede sa fac aceasta postare pentru ca ma grabesc sa plec la serviciu. Asa ca va las cu pozele. Daca doriti ceva explicatii, ma intrebati si va voi raspunde.
Va pup!!!

miercuri, 16 ianuarie 2013

Manichiura cu sclipici

Buna!
Ce mai faceti?
Revin de aceasta data la un model pe care l-am tot facut, in diferite combinatii.  Dar sa vedeti pozele:
 Voi ce spuneti? Va place?

marți, 15 ianuarie 2013

Zig Zag

Buna!
De aceasta data vreau sa va arat si cea de a treia oja care m-a incantat si pe care am dat foarte putin. Am facut si un model pentru voi.
Aceasta este modelul pe care l-am facut folosit aceasta oja:
Mai jos aveti cum arata intr-un strat si cum arata in doua straturi:
Pentru model am facut pasii de mai jos:
Si...cateva poze cu manichiura finala:
Acum va intreb pe voi daca va place culoarea acestei oje? Cred ca in realitate arata putin mai altfel, dar e o culoare frumoasa tare. Cat rezista....undeva la doua zile, cred. 
Are 6 ml si am dat 2.50 lei pe ea. Acopera foarte bine, merge folosita perfect la realizarea modelelor. Pensula este groasa, nu este o oja tip Nail Art.
Va pup